Granule pre mačky

Vyberte si tú najlepšiu výživu pre Vášho mačacieho priateľa

Určite ste počuli, že naši mačací priatelia sú vyberavý a radšej trpia hladom, len aby zjedli niečo čo im nechutí. Akva24 Vám preto ponúka širokú škálu krmív prémiových značiek ako je Royal Canin, Carnilove, Brit. Granule pre mačky sú dostupné v mnohých príchutiach a obsahujú potrebné živiny a vitamíny. V ponuke máme granule pre mačky všetkých plemien, veľkosti, veku ako aj pre mačky kastrované. Určite si vyberiete správne krmivo pre vášho mačacieho kamaráta.

Prečo práve granule?

Granule - alebo inak nazývané súché krmivá majú celý rad výhod. Jednou z nich je, že ich môžete skladovať v domácich podmienkach a pri starostlivom uzatvorení sú stále čerstvé. Mačke ich môžete nasypať ráno do misky a zostanú po celý deň čerstvé. Tak má mačka nevyhnutný prístup k potrave po celý deň. Je len na Vás či Vašej mačke naservírujete krmivo v jednej veľkej porcii na deň alebo je krmnú dávku rozdelíte do viacerých porcií na deň. Nespornou výhodou granúl je ľahká manipulácia s krmivom ako aj bezproblémové skladovanie.

Výber najvhodnejšieho krmiva pre mačku závisí na viacerých faktoroch:

 

  • životný štýl: keď vaša mačka žije prevažne v interiéri, potrebuje špeciálnu výživu. Tieto mačičky sú náchylné k nadváhe z dôvodu, že trpia nedostatkom pohybu. Z tohto dôvodu je vhodné kŕmiť tieto mačičky nízkokalorickou stravou. Správna strava Vám pomôže udržať hmotnosť Vašej mačky pod kontrolou.
  • vek: každá životná etapa mačky má iné nároky na krmivo. Z tohto dôvodu je veľmi dôležité pri výbere krmiva vyberať podľa veku. Krmivá pre mačiatka obsahujú suroviny dôležité pre správny vývoj a dodajú organizmu dostatočné množstvo energie, krmivá pre mačky seniorky majú znížený kalorický obsah energie, no zároveň zabezpečujú prísun správnych živýn a vitamínov.
  • špeicálne potreby: pokiaľ má vaša mačka vážne zdravotné problémy - ochorenie srdca, obličiek alebo cukrovka, tak doporučujeme špeciálne veterinárne diéty. Kastrované mačky potrebujú krmivo s nižším energetickým obsahom. V ponuke sú špeciálne krmivá, prispôsobené ich potrebám.

Dôležité upozornenie: Dbajte na to, aby mala Vaša mačky vždy dostatok čerstvej vody. Mačky kŕmené len granulami potrebujú zvýšené množstvo tekutín.

Prehliadnite si našu najnovšiu ponuku akcia na granule pre mačky a ušetrite pri Vašom nákupe.

 

Dnes je 28.marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav
+421 948 24 00 24